TOPLARNIŠKA ULICA 20, LJUBLJANA
Kontaktirajte nas

IZREDNO OBVESTILO!

Cenjene stranke obveščamo, da je Vlada izdala Odlok / dovoljenje za izvajanje usposabljanj za pridobitev vozniškega izpita s pričetkom dne 30.01.2021 ter izdala o omejitvah in načinu izvajanja ponujanja in prodajanja blaga in storitev neposredno potrošnikom na področju voznikov in vozil v Republiki Sloveniji in sicer:

Teoretično in praktično usposabljanje za pridobitev vozniškega izpita se izvaja po predhodno določenih terminih z učiteljem vožnje ali prijavo na telefonski številki: 051/666-816 pisarna.

POZOR!

Za kandidate, ki se bodo udeležili teoretičnega/praktičnega usposabljanja ali teoretičnega/praktičnega izpita velja:

ODLOK o začasnih ukrepih za zmanjšanje tveganja okužbe in širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-19

           2. člen Pogoj prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja (v nadaljnjem besedilu: pogoj PCT) je izpolnjen, če osebe razpolagajo z enim od spodaj navedenih dokazil, in sicer:

  1.  z dokazilom o negativnem rezultatu testa PCR, ki ni starejši od 48 ur od odvzema brisa, ali testa HAG, ki ni starejši od 24 ur od odvzema brisa;
  2.  z digitalnim COVID potrdilom EU v digitalni ali papirnati obliki, opremljenim s kodo QR (v nadaljnjem besedilu: EU DCP);
  3.  z digitalnim COVID potrdilom tretje države v digitalni ali papirnati obliki, opremljenim s kodo QR, ki vsebuje vsaj enake podatke kot EU DCP in ga je pristojni zdravstveni organ tretje države izdal v angleškem jeziku;
  4.   z dokazilom o cepljenju zoper COVID-19, s katerim izkazujejo, da so prejele: ‒ drugi odmerek cepiva Comirnaty proizvajalca Biontech/ Pfizer, cepiva Spikevax (COVID-19 Vaccine) proizvajalca Moderna, cepiva Sputnik V proizvajalca Russia’s Gamaleya National Centre of Epidemiology and Microbiology, cepiva CoronaVac proizvajalca Sinovac Biotech, cepiva COVID-19 Vaccine proizvajalca Sinopharm, cepiva Vaxzevria (COVID-19 Vaccine) proizvajalca AstraZeneca ali cepiva Covishield proizvajalca Serum Institute of India/AstraZeneca oziroma kombinacijo dveh cepiv iz te alineje. Dokazilo se pridobi takoj po prejetem drugem odmerku; ‒ odmerek cepiva COVID-19 Vaccine Janssen proizvajalca Johnson in Johnson/Janssen-Cilag. Dokazilo se pridobi z dnem cepljenja;
  5.  z dokazilom o pozitivnem rezultatu testa PCR, ki je starejši od deset dni, razen če zdravnik presodi drugače, vendar ni starejši od 180 dni; 6. z dokazilom o prebolevnosti iz prejšnje točke in dokazilom o cepljenju iz 4. točke tega člena, s katerim dokazujejo, da so bile v obdobju, ki ni daljše od 180 dni od pozitivnega rezultata testa PCR oziroma od začetka simptomov, cepljene z enim odmerkom cepiva iz prve alineje 4. točke tega člena. Zaščita se vzpostavi z dnem cepljenja.

               2. Kandidat/ka nosi 3-slojno kirurško masko 

Dokazila o testiranju se upoštevajo, če so bila izdana v državah članicah Evropske unije, državah članicah schengenskega območja, Avstraliji, Izraelu, Kanadi, Novi Zelandiji, Ruski federaciji, Srbiji, Turčiji, Združenem kraljestvu Velike Britanije in Severne Irske ali Združenih državah Amerike.

 

 

KAKO POTEKA HITRI TEST?:

Na hitrem testu imejte s seboj zdravstveno kartico in osebni dokument. Vzamejo vam bris in v roku cca. 30 minut prejmete sporočilo s številke 051285886 da je prispel rezultat testiranja in da pošljite SMS z odgovor zadnjima dvema številkama na ZZZS kartici. Nato prejmete rezultate. Prilagamo primer/rezultat, ki ga prejmete po opravljenem hitrem testu in ga je potrebno predložiti ob pričetku usposabljanja/izpita:

 

 

                             Vlada bo sproti/tedensko odločala o odpravi oziroma podaljšanju ukrepov. O nadaljnjih postopkih vas bomo obveščali.

Za več informacij smo vam na voljo na tel. št. 051-666-816 ali e-mailu: info@avtosola-brulc.si.
Hvala za razumevanje.
Avtošola Brulc d.o.o.se